ПОДКРЕПИ АЗТУЕС КАТО ПОРЪЧАШ СУВЕНИР


След феноменалния интерес към чашите с ТУЕС послание на Реюниън 2018 и в отговор на молбите на много туесари, предоставяме възможност за онлайн поръчка на сувенирите, които Асоциацията на завършилите ТУЕС предлага.

Поръчай сувенири, като попълниш този формуляр. Получените суми се регистрират като дарения за организацията, която е със статут на сдружение с нестопанска цел в обществена полза. Приходите ще се използват за дейността на АЗТУЕС в полза на ТУЕС и общността.

Заплащането на сувенирите може да направиш по банков път, през ePay или PayPal. Ще получиш потвърждение по имейл, когато сувенирът е готов за изпращане.КАК ДА ДАРИШ?

 • - Попълни формуляра за поръчка на сувенири;
 • - Избери един от трите варианта за превод на сумата -  по банков път, през ePay в лева или през PayPal в евро;
 • - За преводи през PayPal, моля влез в профила си в aztues.bg с имейл адреса, с който си регистриран/а в АЗТУЕС;
 • - Направи дарение по съответния канал и напиши името си в полето за коментар или в основанието за плащане;
 • - Ще получиш автоматично потвърждение за направено дарение през ePay и PayPal. За дарения по банков път, ще получиш потвърждение по имейл в рамките на пет работни дни.

 • Ако имаш въпроси, пиши ни на aztues@elsys-bg.org.

КАК ЩЕ ПОЛУЧИШ СУВЕНИРИТЕ?

- На място в ТУЕС - ще те уведомим по мейл, когато сувенирите за теб са готови и оставени при портиера на ТУЕС.
- С куриер за твоя сметка - попълни адрес за доставка във формуляра за поръчка.

Ще се постараем да изпратим сувенирите не по-късно от две седмици след поръчката, но е възможно понякога да има забавяне, за което ще предупредим. Някои сувенири са изчерпани, но предвиждаме да произведем допълнителни количества от тях, което може да отнеме още около седмица. Във формуляра сме указали кои сувенири са изчерпани и предстои ново производство.

ВАЖНО!!! 
 
 Ако вече си поръчал сувенири на ТУЕС Реюниън, НЕ Е необходимо да попълваш формуляра. Вече работим по твоята поръчка :-) .

КАКВИ СА СУВЕНИРИТЕ

Чаша с ТУЕС послание

Тази година избрахме четири крилати фрази на емблематични фигури от ТУЕС и ги отпечатахме върху керамични чаши. Специалният дизайн е дело на Алеся Иванова (ТУЕС'2007), за което сме й безкрайно благодарни! Чашите са с юбилейното лого на ТУЕС, създадено по повод 30-тата годишнина на ТУЕС от Юлиан Кунторов (ТУЕС'2008), който има специални заслуги за визуалната комуникация на юбилея.

Сигурни сме, че с която и да е от тези четири чаши, ще се почувстваш освежен и ободрен по всяко време на деня. И то, независимо от това какво си си сипал в чашата. Представи си, че си изтощен от работа в края на деня, а имаш още тоооолкова много задачи. Ами, просто си сипи нещо в чашата (например билков чай - знаем, че туесарите пият САМО това) и се сети до колко часа си стоял (или осъмвал) в ТУЕС, за да те изпитат или да представиш проект. Знаеш, че можеш... още и още, и още!

 


Минимална дарителска стойност: 15 лв.

За да се радваш по-дълго на крилатите фрази, избягвай миене на високи температури.

Поръчай тук.

 • Юбилейна халба ТУЕС

Халбата е с вместимост 600 мл и носи юбилейното лого на ТУЕС, създадено от Юли Кунторов. Можеш да си сипеш цяла бутилка с пяна (ако обичаш пяна, разбира се). Масивна и здрава, халбата носи на всякакви наздравици. Особено подходяща е за компания на приятели туесари.

Можеш да си поръчаш и комплект от 6 халби - достатъчни за четирима за белот плюс двама кибици.

Минимална дарителска стойност: 20 лв. за 1 бр. или 100 лв. за 6 бр.

Поръчай тук. • Висока халба ТУЕС - АЗТУЕС

Ако си любител на по-изтънчените форми, можеш да си поръчаш тази издължена халба с лого на ТУЕС и АЗТУЕС. Достатъчно компактна, за да можеш да я държиш в шкафа у дома или в офиса. Вместимостта й е 630 мл. С хубава бира ще стане хубава пяна. 

Можеш да поръчаш и комплект от шест, в случай, че често каниш гости.

Минимална дарителска стойност: 20 лв. за 1 бр. или 100 лв. за 6 бр.

Поръчай тук.


 • Поло тениска АЗТУЕС

"Официалната" АЗТУЕС тениска от 100% памук с бял кант на ръкавите и на яката, и бродирано лого на асоциацията. В цвят тъмно морско синя (navy) на Fruit of the loom.

Облечи, снимай и тагни "Асоциация на завършилите ТУЕС"! ;)

В момента имаме налични размери L и XL, но ни предстои да поръчаме нови количества S и M. Можеш да си поръчаш и от тях. Ще те информираме за срока на доставка.

Минимална дарителска стойност: 50 лв. 

Поръчай тук. • Черна тениска ELSYS

Ами черна е, да! Предпочитаният цвят на Братството. Отпред има малко лого на АЗТУЕС, но я само се обърни и виж голяяямото ELSYS-ко лого на гърба. Вижда се от далече! Гаранция! 100% памук.

И при тях S и M са изчерпани - ще поръчаме нови количества. Налични са L и XL. Попълни формуляра, дори и да искаш от липсващите размери.

Минимална дарителска стойност: 25 лв. 

Поръчай тук.


 • Детска тениска

Ако вече си в сайта ни и имаш деца, вероятно си мислиш, че е добре да ги хвърлиш в приключението, наречено ТУЕС. За да е по-успешен планът ти, предлагаме да подхванеш децата още от малки. За целта можеш да им дадеш да носят тениска с надпис "Бъдещ ТУЕС-ар". Така всички ще ги питат какво е това ТУЕС-ар, те ще обясняват колко е яко да си ТУЕС-ар като мама и/или татко, и така ще се нахъсват още повече да се учат добре и да влязат в ТУЕС след седми клас. Ще се радваме след няколко години да споделиш дали планът е проработил!

Имаме размери XS (5-6 г.), S (7-8 г.), M (10-11 г.), L (12-13 г.). 100% памук.

Минимална дарителска стойност: 25 лв.

Поръчай тук.


 • Мултифункционален инструмент - карта

Този инструмент се води с 10 функционалности. Почти сме сигурни, че най-използваната джаджа ще бъде отварачката, но дори и само заради това си струва да си го вземеш. Инструментът е с размер на кредитна карта и е в удобно калъфче. Можеш да си го носиш в портфейла или в джоба. Ще си подготвен за (почти) всякакви ситуации като истински туесар.

Юбилейното лого на ТУЕС е гравирано върху него, така че - няма изтриване.

Минимална дарителска стойност: 15 лв.

Поръчай тук. • Ключодържател-отварачка

Ключодържател, ключодържател, ама с отварачка. И е метален с гравирано юбилейно лого на ТУЕС. Можеш да си го вземеш. Много помага... за студената бира.

Минимална дарителска стойност: 10 лв.

Поръчай тук.
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как работи АЗТУЕС?

Организацията работи в подкрепа на ТУЕС общността – ученици, завършили и приятели на ТУЕС, като организира редовни срещи и събития за тях, популяризира дейността и каузата на ТУЕС, помага за контакти с различни партньори и за стратегическото развитие на училището. Всички тези дейности са с цел професионално и личностно развитие на членовете на ТУЕС общността. Асоциацията има постоянен екип, който работи в тясна връзка с ръководството на ТУЕС, за да осъществява проектите. През първите две години от съществуването си, благодарение на учредителното дарение на Светозар Георгиев (ТУЕС’1995) и финансовата и доброволческа подкрепа на завършилите, АЗТУЕС разви конкретни инициативи като извънкласните лекции и работилници за ученици TUES Inspiration Talks & Workshops, кариерният клуб TUES Career Paths, срещата на випуските TUES Reunion и подкрепи осъществяването и популяризирането на инициативи в ТУЕС като ученическия хакатон HackTUES, Деня на отворени врати и други. Организацията се нуждае от текущо финансиране чрез дарения и спонсорства, за да може да продължи да работи в досегашния мащаб.

 • Защо са необходими дарения от членовете на АЗТУЕС?

Повечето алумни организации се издържат от членски внос и/или редовни дарения от членовете. АЗТУЕС предлага безплатно членство на завършилите, като в същото време разчита на доброволни дарения от тях. Твоето дарение подпомага реализирането на проектите в полза на ТУЕС общността и гарантира продължаващата и устойчива работа на организацията.

 • Търсите ли спонсори за проектите си?

Работата по някои от проектите си финансира чрез спонсорства. Това са ученическият хакатон Hack TUES, Изложението на ученически проекти ТУЕС Фест и др. За работата по други проекти, разчитаме на подкрепата на ТУЕС общността. Сред тях са подкрепата за запазване на уникалния образователен модел на ТУЕС, ТУЕС Реюниън, TUES Inspiration Talks & Workshops, TUES Career Paths, както и текущата подкрепа за ТУЕС. Ако имаш контакт с потенциални спонсори, които биха подкрепили ТУЕС, моля, свържи се с нас на aztues@elsys-bg.org. Имаме и годишни спонсори, като за 2018 г. наши партньори са DevriX, Imperia Online и Немечек България.

 • Как да направя дарение?

Има три начина – по банков път, чрез ePay (в лева) или чрез PayPal (в евро) . Не забравяй да посочиш името си в основанието за плащане. Това е особено важно при превод чрез ePay, защото системата не ни информира автоматично за името на дарителя.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАРИТЕЛИТЕ
 • - Всеки дарител ще получи Дарителско свидетелство, което дава право на данъчно облекчение;
 • - АЗТУЕС е вписана в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност под № 20150805001;
 • - Не забравяй да напишеш името си в основанието за плащане;
 • - Ако даряваш чрез юридическо лице, моля изпрати на donations@elsys-bg.org данни за договор за дарение (име на компанията, ЕИК, адрес и име на представляващия);
 • - Ако имаш въпроси или препоръки, свържи се с нас на donations@elsys-bg.org.БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА!

 Дари през PayPal

Warning: browser cookies disabled. Please enable them to use this website.

Donation

* Mandatory fields
 

Основна информация

*Име
Презиме
*Фамилия
Фамилия (моминска)
*Дата на раждане
Необходимо за да установим, че можете да бъдете пълен член на сдружението от юридическа гледна точка. Непълнолетни членове ще имат асоцииран статут до навършване на 18 години.
 

Връзка с ТУЕС

 

Информация за връзка

*е-мейл
*Телефон
 

Декларация за членство

 

Как разбрахте за АЗТУЕС?

Ако сте разбрали от съученик, моля кажете ни как се казва за да благодарим
*Сума (€EUR)
Коментар

 Дари през ePay

Сума BGN
  100.00 (BGN) - 260 дарения и постигаме целта
  200.00 (BGN) - 130 участника и сме готови
  500.00 (BGN) - 52 дарителя и ще успеем
 
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 Дари по банков път

Банкова сметка в лева

Банка ДСК

IBAN: BG36STSA93000022728191

BIC: STSABGSF

Получател: Сдружение Асоциация на Завършилите ТУЕС

Основание: Дарение