TUES Reunion 2017 - втора среща на ТУЕС випуските

20 Jun 2017 13:10 | Ралица Жикова (Administrator)

За втора поредна година в началото на м. юни в ТУЕС се събраха представители на випуските, завършили преди 5, 10, 15 и 20 години. Значително беше присъствието и на миналогодишните зрелостници от Випуск 2016.

Въпреки внезапните валежи, които се опитваха да прекъснат забавленията, събитието се превърна в емоционална среща със съученици, учители и ТУЕС-ари. Нямаше как лошото време да лиши събралите се повече от 80 ТУЕС-ари от веселите спомени и наздравици, от снимките в двора и в училището, разговорите със съученици и преподаватели.

Обръщението към ТУЕС-арите от директора на ТУЕС доц. д-р инж. Стела Стефанова и от г-н Анатол Френски поставиха началото на срещата. Явор Трифонов от АЗТУЕС също приветства алумните.

    

Тези, които не бяха идвали отдавна в ТУЕС се разходиха из кабинетите и училището, водени от г-жа Стела Стефанова."Като гледаме снимките от абитуриентския бал, направо сме си същите!"
Всеки випуск получи своята снимка "След ХХ години".

  Випуск 1997

  Випуск 2002

  Випуск 2007

  Випуск 2012

За всички посетители имаше и томбола с награди-изненади. Кулминацията бяха фотопортретите с лично послание от г-жа Стела Стефанова и г-н Анатол Френски.


Nu/ANCE, с ТУЕС-арското участие на Борис Малеванов (ТУЕС'2015), които тъкмо издадоха дебютния си албум, представиха своя акустична сесия за ТУЕС-арите.


Спас Спасов (ТУЕС'2007) беше човекът, който модерира цялото тържество с много хумор и добро настроение.TUES Reunion 2017 нямаше да се случи без помощта на учениците-доброволци, които помагаха за организацията и провеждането на събитието. След няколко години ще поканим и тях като гости и завършили ТУЕС-ари.


Благодарим за съдействието и подкрепата и на всички служители в ТУЕС, които помогнаха за провеждането на събитието!

Още снимки от събитието можете да видите в галерията във Фейсбук.